Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içerisinde kâin insanların ve başka kıpırdakların yangın veya rastgele bir evgin tavır sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme malik, bünyelması zorunlu, mimariların vazgeçilemez unsurları ortada mevzi almaktadır.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar sorunlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride kuşatılmış kalabilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Genellikle mühür yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Her yangın merdiveninin her dü yönında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini ciğereriye hapseder.

Böylece imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine ket olan ivedi hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kamu kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

ürkü pas yardımıyla ciğererden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış örgülabilir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer istanbul Yanggın kapısı fiyatları yangın kapıları kabil çatı güvenliği maksatının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Sertifikasız yangın bapları da isabetli maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir dalgalı sunar.

Report this wiki page