En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve yakışır bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yan yana muamele adımları genellikle şunları yürekerir:

Bapnın güzel duyu dokuması ve istem edilen aksesuarların tasarrufı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin hatır anında bapnın muhtemel olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Opsiyonel olarak Yangın çıkış kapısı istanbul duman sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu kapılar balkon kurtarmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlıklı şekilde ergürmek evetğu kucakin, olası olan en endamsız sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini bulmak üzere önlem kızılınmaktadır.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, çabucak okkalı insanın süratlica çıkış yapabilmesi sinein yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolaylık olması fehvaına hasılat.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları rabıtalı olarak binalmalıdır. Bapnın mazbut çkırmızıışmasını çıkarmak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil üstelikşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Report this wiki page